yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yaklaşık 20 yıllık tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi ciğerin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başlangıçladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Strüktürda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâl uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bununla Yangın Kapısı Fiyatları yan yana bayağıdaki kriterlere iye olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış üzere faktörlere bentlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page